Valoració de la 2a Trobada Construïm Alternatives

El passat 8 de juny va tenir lloc a l’Ateneu Popular de Nou Barris, la 2a Trobada “Construïm Alternatives”, impulsada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), Gent de Gramenet, Trobada de Nou Barris i Alternativa d’Esquerres de Cornellà, i on van tornar a participar companys i companyes de l’EAB. La trobada es dividia en tres blocs de debat: el primer, al voltant de les perspectives de futur que podem assumir des dels espais participants; el segon, al voltant d’iniciatives i accions conjuntes a impulsar; i, el tercer, al voltant de les formes organitzatives i de coordinació per fer possible l’avenç de les propostes i accions acordades. Tots i totes i les assistents ens vam dividir en diferents grups per poder tractar de forma simultània aquests tres blocs de debat. Un cop finalitzat el temps de debat en diferents grups va tenir lloc el plenari, on es van posar en comú les respostes i el debat al voltant de cada bloc. 

Des de l’EAB volem mostrar-nos molt satisfetes pel desenvolupament de la 2a trobada, remarcant que dóna resposta a un procés en marxa i viu que, des del nostre punt de vista, és un dels valors a destacar de la iniciativa, entenent que el mateix procés és en si un projecte clarament polític, d’acció política, que impulsem des de diferents llocs i realitats i des de diferentes escales. El compromís per seguir donant continuïtat a la Trobada a partir del setembre, a partir dels resultats d’aquesta 2a trobada, és una senyal positiva en aquest sentit i, des de l’EAB, seguirem contribuint al procés.

Valoració de la 2a Trobada Construïm Alternatives Valoració de la 2a Trobada Construïm Alternatives Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 18:12:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates