INTERVENCIÓ AL PLE MUNICIPAL I JORNADA SOBRE L'ARE L'ESTACIÓ

Us informem que des de l'EAB intervindrem a tots els propers plens municipals, fent servir l'únic instrument que veïnat i teixit associatius i espais municipalistes sense representació política al ple tenim dret: el torn de precs i preguntes. Volem tenir veu pròpia i mirarem d'exercitar-la en aquest espai que el Reglament Orgànic Municipal de Barberà permet (informeu-vos a http://www.bdv.cat/perfil/bdv/recursos/recursos/doc249.pdf i si voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres, no dubteu). Aprofitem aquest canvi d'estratègia per part de l'espai municipalista EAB per animar a tot el veïnat a que faci servir aquests instruments per enriquir la vida política municipal i la democràcia al nostre poble, ja que els plens municipals no són espais que estiguin única i exclusivament acotats als partits polítics. No és la solució, però és una forma d'obrir fronts de democràcia directa a escala municipal que tots i totes les barberenques hem de saber que estan al nostre abast. Les intervencions que farem avui al ple seran les següents, sense oblidar que avui es parlarà dels pressupostos municipals, és a dir, de com es gestionaran i gastaran els diners de tots i totes les barberenques:

1) després d'arxivar-se el "Cas Xavi", volem preguntar a l'equip de govern sobre com va ser el procés seguit i el per què es va assenyalar al Xavi i fer una proposta sobre el tema.

2) volem fer quatre preguntes sobre tot el procés de l'ARE de l'Estació, una actuació urbanística engegada per la Generalitat de Catalunya i proposada pel govern municipal de Barberà però que, fins al moment, només es coneix públicament la informació que ha facilitat l'EAB en les darreres setmanes.

Seguint aquest segon punt, us informem que el proper dijous 4 de desembre, a partir de les 21.00 a la Torre d'en Gorgs, l'EAB ha organitzat un acte informatiu per parlar sobre l'ARE de l'Estació, resteu tots i totes informades i convidades (us hem deixat adjuntat l'arxiu de la convocatòria, que ja es va començar a distribuir el dissabte passat). Salut!

No volem passar per alt, que a Barberà avui hi ha altres actes interessants com el que organitza el Kol·lectiu de Dones de Barberà sobre la violència de gènere, seguint amb els actes al voltant del dia internacional contra la violència de gènere. Serà a partir de les 20h, que malgrat coincideix amb el ple és una altra expressió més de vitalitat associativa i política de la ciutat. Resteu també convidats i convidades.

Esquerra Alternativa per Barberà.
INTERVENCIÓ AL PLE MUNICIPAL I JORNADA SOBRE L'ARE L'ESTACIÓ INTERVENCIÓ AL PLE MUNICIPAL I JORNADA SOBRE L'ARE L'ESTACIÓ Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:06:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates