Nota informativa sobre HPO lloguer ja sortejada a Parc Europa


Volem compartir amb totes vosaltres aquesta nota informativa perquè crèiem que és urgent i necessari que el veïnat de Barberà sàpiga quina és la política d'habitatge públic que està promovent el govern municipal.

Al mateix temps, en aquesta nota introductòria, no volem passar per alt que aquesta informació i aquesta tasca política municipalista la fa l'EAB, una candidatura petita i formada bàsicament per joves que entenen que la política és un compromís quotidià amb el seu entorn més proper, el municipal, i no una professió ni un negoci, i dediquen el seu temps lliure a millorar Barberà i recuperar la política per a les persones i amb i des de les persones. Això ho volem recordar i remarcar perquè a vegades voldríem informar abans però, amb el temps i capacitat que tenim, no podem arribar a tot arreu en el moment que voldríem. Us demanem disculpes. Però tampoc volem deixar d'expressar un sentiment de desencís quan veiem que altres espais polítics existents a la ciutat podrien ajudar en aquesta tasca i no ho fan. Ja no parlem del govern municipal, parlem dels partits de l'oposició al ple, que no estan movent un dit ni per informar-se ni per informar d'uns temes que es parlen als plens i en d'altres instàncies municipals i sobre els quals cal que informin també ells. I no és la primera vegada que passa (ARE l'Estació, pressupost municipal, Interpolar,...).

De nou l'EAB, una candidatura municipalista que té els seus orígens i referents en el teixit associatiu arrelat a la ciutat, i que no té representació al ple però que fa una política municipalista activa de forma quotidiana, torna a donar a exemple del que és la Política i del que és fer Política.

Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatures Alternatives del Vallès
17 de març de 2010

[si creus que aquesta informació pot ser d'interès per a persones o entitats que coneixes
no dubtis en re-enviar-la. Moltes gràcies]
Nota informativa sobre HPO lloguer ja sortejada a Parc Europa Nota informativa sobre HPO lloguer ja sortejada a Parc Europa Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:49:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates