Molt bona acollida de l'acte de balanç i presentació de la candidatura de l'EAB

Una quarentena de persones van participar de l'acte de balanç i presentació de la candidatura de l'EAB per a les properes eleccions municipals.

L'acte es va obrir amb la presentació d'un vídeo de 7 minuts on s'exposava tota la tasca política desenvolupada per l'EAB a la ciutat i tractant temes d'àmbit municipal, destacant-se el seu valor d'aquest treball i compromís:

- organització d'11 jornades informatives i de debat;
- impuls i participació activa en 9 iniciatives veïnals i populars;
- 8 temes de ciutat trets a la llum pública davant el silenci institucional;
- presentació, amb propostes alternatives, de 5 al·legacions a projectes que no defensen l'interès públic i col·lectiu;
- 8 intervencions al Ple Municipal;
- edició de 3 butlletins i, mensualment, difusió de fulls informatius i notes de premsa.

Tot seguit es van presentar les línies de treball per a les properes setmanes, i es van anomenar vuit de les persones que encapçalaran la llista per a les properes eleccions municipals. Però en l'acte l'EAB volia expressar molt clarament el seu primer compromís, presentant el "Codi Ètic d'Obligat Compliment pels Càrrecs Electes de l'EAB", un material que també ha estat editat en un tríptic i serà difós en les properes setmanes.

Des de l'EAB valorem molt positivament el desenvolupament de l'acte, així com la presència intergeneracional i de diferents sectors associatius, polítics i sindicals de la ciutat, aspecte que tindrà una clara expressió en la llista que es farà pública en els propers dies.
Molt bona acollida de l'acte de balanç i presentació de la candidatura de l'EAB Molt bona acollida de l'acte de balanç i presentació de la candidatura de l'EAB Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:18:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates