REUNIÓ AMB L'ALCALDESSA I PLE MUNICIPAL D'ABRIL: DUBTES, PREOCUPACIONS, MENTIDES I DISCRIMINACIÓ


Hola a tothom,

Diem dubtes i preocupacions, arrel de la reunió mantinguda entre Alcaldessa i EAB, després de mesos on la candidatura municipalista barberenca emplaçava a Ana del Frago, i al govern municipal que temporalment encapçala, a què respongués a les preguntes, propostes i temes que plantegem en els plens municipals. Us adjuntem la nota de premsa que s'ha fet des de l'EAB sobre la trobada que va tenir lloc el passat dimarts 21 d'abril.

I mentides i discriminació perquè han estat els dos mecanismes -des del govern municipal i, segons paraules de l'Alcaldessa, per acord de la majoria de grups municipals- que s'han utilitzat per negar la paraula de l'EAB en el ple municipal d'abril. Mentides perquè la persona que periòdicament entra les instàncies a mà per demanar la paraula al ple ha fet una versió diferent en cadascuna de les instàncies presentades, i que l'opció d'afegir en la instància del ple de març els temes a tractar, va ser casual. Utilitzar l'argument l'Alcaldessa que en la instància presentada pel ple d'abril no constaven els temes, com en l'anterior, quan una i altra versió és decisió de la persona que entra les instàncies, per negar-nos la paraula ho trobem una manca de respecte molt greu als espais de participació a la ciutat, com és el ple municipal. I que menteixi l'Alcaldessa sobre una comunicació dirigida a l'EAB que mai ha existit sobre com fer els tràmits per demanar paraules al ple ho trobem igual de greu: l'Alcaldessa no ha respost a cap de les comunicacions que ha fet l'EAB ni persones que integren l'espai municipalista sobre aquest tema. Es pensa que li diem per conya que al ROM queda confús aquest apartat? Doncs no, i més confús va quedar ahir amb les seves argumentacions per dir que no parlaríem. A l'alcadessa i a la resta de grups municipals només els hi diríem: de què serveix posar un telèfon en una instància quan veuen que pot mancar alguna informació que creuen necessària? per què tenen uns drets els i les regidores en l'apartat de precs i preguntes que no tenen la resta de veïnat i entitats de la ciutat, essent aquest lloc l'únic on poden intervenir directament?

Ahir al ple anava a intervenir el Xavier Oñate i en un ple municipal que s'acomiadava el membre d'EUiA Celestino Sánchez, responsable dels pactes de govern amb José Antonio Robles i Ana del Frago, els responsables de les franquícies del PSC a Barberà. Aquests darrers dies i setmanes ha semblat que Celestino Sánchez estigués marxant per la porta del darrere i negant-se la paraula al representant de l'EAB com es va negar ahir al ple municipal, i amb les argumentacions utilitzades, només que es certifica que, a banda d'ell, altres regidors i regidores també van marxar ahir per la porta del darrere. En tot cas, us adjuntem la intervenció que teníem preparada per ahir que tractava els següents temes:

- Participació i transparència municipal
- Reforma del Casal de Cultura
- Aturats i aturades a Barberà

Salut i us animem a què sortiu al carrer aquest 1r de Maig en favor de la classe treballadora, sense oblidar que l'1 de maig commemora la lluita i protesta obrera a Xicago del 1886 que va suposar la consecució de la jornada de 8 hores. Això ens ha de servir d'exemple per veure que com a veïnat ens podem autoorganitzar i fer política des de les nostres quotidianitats i contribuir a canvis socials que siguin un clar avenç per a la col·lectivitat i per a la nostra ciutat.
REUNIÓ AMB L'ALCALDESSA I PLE MUNICIPAL D'ABRIL: DUBTES, PREOCUPACIONS, MENTIDES I DISCRIMINACIÓ REUNIÓ AMB L'ALCALDESSA I PLE MUNICIPAL D'ABRIL: DUBTES, PREOCUPACIONS, MENTIDES I DISCRIMINACIÓ Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 0:19:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates