"Independència per canviar-ho tot?" acte informatiu i debat amb la diputada de la CUP-AE Isabel Vallet


Des de l’EAB, i seguint amb la línia de treball que ens vam marcar en la darrera diada de l’11 de setembre, organitzem el proper dissabte 18 de gener l’acte “Independència per canviar-ho tot?” amb la presència d'Isabel Vallet, Diputada de la CUP-AE al Parlament de Catalunya. L'acte tindrà lloc a l'Ateneu de Barberà, a partir de les 18h.

Des de l’assemblea de l’EAB considerem bàsic poder desenvolupar actes i accions a Barberà del Vallès que ajudin també a situar el debat independentista a la nostra ciutat en clau social i de classe, tal com defensem des de l’EAB, un element que entenem essencial perquè es respecti el protagonisme, les necessitats i la voluntat del conjunt del poble català i no de les elits de sempre. És per això que us volem convidar a assistir i participar d’aquest acte informatiu i de debat on tindrem una molt bona oportunitat per conèixer de primera mà la tasca que s’està realitzant des de la CUP-AE en aquesta matèria, així com plantejar les preguntes i temes que cregueu necessaris a la companya Isabel Vallet. 


Esquerra Alternativa per Barberà
"Independència per canviar-ho tot?" acte informatiu i debat amb la diputada de la CUP-AE Isabel Vallet "Independència per canviar-ho tot?" acte informatiu i debat amb la diputada de la CUP-AE Isabel Vallet Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 18:08:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates