Presentació a Barberà del llibre "Construint municipi des dels moviments socials"

Des de l'Esquerra Alternativa per Barberà (EAB) us volem convidar a la presentació del llibre "Construint municipis des dels moviments socials. Candidatures alternatives i populars i barris en lluita", i posterior debat que es farà a Barberà del Vallès el proper divendres 17 de desembre. L'acte tindrà lloc a la seu de l'Associació de Veïns i Veïnes Eixample-Can Llobet, al carrer Enric Granados 68, a partir de les 20h.

Es tracta d'un llibre col·lectiu que vol reivindicar i posar de manifest "que la política municipal no es fa només des de les institucions i des dels partits polítics tradicionals, sinó que els moviments socials juguen i continuaran jugant un paper destacat", exposant-se experiències des de diferents barris i ciutats al llarg dels darrers 31, després de les primeres eleccions municipals un cop mort el dictador Franco.

En l'acte de divendres a Barberà, comptarem amb la presència de dues persones que van participar en aquesta obra col·lectiva. El Jordi Bonet i Martí, president de l'AV del Casc Antic de Barcelona, membre de la FAVB i investigador social, i el Fabià Díaz-Cortés, geògraf i company de l'EAB.

Us convidem a participar d'aquest acte. Una abraçada i salut!
Presentació a Barberà del llibre "Construint municipi des dels moviments socials" Presentació a Barberà del llibre "Construint municipi des dels moviments socials" Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:38:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates