Jornada de les CAV sobre serveis públics, dissabte 3 de març

Des de l'Esquerra Alternativa per Barberà us volem informar de la jornada de debat que tindrà lloc demà a Badia del Vallès on s'analitzarà la privatització dels serveis públics municipals a la comarca i tractarem alternatives per garantir la seva gestió 100% pública.

La jornada està impulsada i organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès, on també participa l'EAB, i cada candidatura municipalista exposarà i posarà en comú el treball previ que ha realitzat sobre aquesta temàtica al seu respectiu municipi, per seguir amb un debat sobre propostes per defensar i recuperar serveis públics privatitzats.

Aprofitem aquesta informació per convidar-vos i animar-vos a participar de la jornada i, si no podeu o no voleu assistir, encoratjar-vos a lluitar col·lectivament pels serveis públics municipals.

Una abraçada.

LLOC DE LA JORNADA: Auditori Municipal de Badia del Vallès

PROGRAMA:
9:30h Situació dels serveis públics a diferents municipis del Vallès
10:45h Café
11:15h Els serveis municipals poden ser públics! (Diverses experiències municipals alternatives)
13:00h Propostes alternatives des de les CAV

Jornada de les CAV sobre serveis públics, dissabte 3 de març Jornada de les CAV sobre serveis públics, dissabte 3 de març Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 11:04:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates