El 20 de Maig a partir de les 18h, a Pça Cooperativa... seguim construint l'alternativa!!

Aquest 20 de maig, a partir de les 18, a la Plaça Cooperativa, l'EAB tancarà aquests dies de campanya electoral amb una jornada festiva i reivindicativa, i us volem convidar a tots i a totes a participar d'ella, i que portarà per nom "Portem la cultura al carrer".

PORTEM LA CULTURA AL CARRER
divendres 20 de maig de 18h. a 22h.
davant el Teatre Cooperativa

Indie BdV
Exhibició de Graffiti
Projeccions
i més música, actuacions i ganes de transformar la realitat!

a Barberà... seguim construint l'Alternativa amb l'EAB!

+info:

Passeu-vos! I, recordem, que el diumenge 22 totes som importants perquè les coses canviïn i que després d'aquesta data haurem de seguir treballant des de tots els fronts, i l'Ajuntament serà un d'ells.

Reenvíem-lo i fem difusió

-----------------------------

Nota EAB per a la jornada del 20 de maig

Volem que aquesta jornada sigui un exemple més de la nostra forma de fer i de pensar, i que hem anat posant de manifest amb el nostre programa electoral i al llarg d'aquests 4 anys sense oblidar que les 21 persones que composen la llista electoral són exemple de compromís social i polític quotidià en associacions, sindicats i moviments socials.

No venim d'estar asseguts i assegudes en una sala de plens municipals, veient passant el temps, ni tampoc estarem a l'ajuntament per això. No venim de ser part de les polítiques desenvolupades a Barberà i que han estat una part de la ruïna de moltes persones i famílies, ni tampoc estarem a l'ajuntament per seguir alimentant aquest monstre deshumanitzador. No venim d'ocupar càrrecs de confiança o feines a dit en anteriors governs municipals, ni tampoc estarem a l'ajuntament per això. No venim de defensar idees que després no complim ni desenvolupen, ni tampoc estarem a l'ajuntament per això. Estarem a l'ajuntament per fer complir el nostre codi ètic i el nostre programa, i exercint amb naturalitat el que ja venim fent des del carrer. Ja és hora que les dinàmiques del carrer entrin a l'ajuntament i, per no aturar-les, sinó per unir esforços per realment canviar un sistema injust que té, en els ajuntaments, un dels seus importants engranatges.

Diguem prou a Barberà. I fem una crida als i les barberenques a què siguin crítiques i tinguin il·lusió, i es mobilitzin el proper 22 de maig en favor d'aquelles opcions polítiques compromeses amb un canvi real del sistema.

Seguim construint l'alternativa i, el 22 de maig, votem EAB!!

El 20 de Maig a partir de les 18h, a Pça Cooperativa... seguim construint l'alternativa!! El 20 de Maig a partir de les 18h, a Pça Cooperativa... seguim construint l'alternativa!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:00:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates